vineri, mai 15, 2009

Raluca Turcan: PNL e jalnic si ipocrit

Motiunea de cenzura depusa de PNL si UDMR a fost, cu siguranta, cea mai prost plasata motiune de cenzura post-decembrista, este de parere deputatul PD-L Raluca Turcan.

"Deprimat si debusolat in Opozitie, PNL a vrut sa arate, probabil pentru ca suntem in eurocampanie electorala, ca e un partid activ si puternic. 

A reusit sa arate ca e doar jalnic si ipocrit, incercand sa faca uitata catastrofa guvernarii Tariceanu cu zgomotul de fond al unei motiuni de cenzura", sustine Raluca Turcan intr-un comunicat remis Ziare.com. 

Potrivit democrat liberalei, aceasta motiune a avut doua pacate mari: a aparat ceea ce-i imposibil de aparat si a scuzat ceea ce-i imposibil de scuzat. 

"Cum se pot apara 'performantele' guvernului Tariceanu, cand acesta a lasat un deficit urias, ale carui consecinte dramatice se vad azi si pentru care suntem in atentia Uniunii Europene? Cum se poate scuza lipsa de prevedere bugetara in fata unei crize care n-avea cum sa fie un secret pentru fostii guvernanti, cei care aveau toate datele macroeconomice la indemana?", se intreaba Raluca Turcan.

Ea mai spune ca nu a existat guvern in istoria post-decembrista a Romaniei care sa fi dat dovada de atata iresponsabilitate bugetara precum guvernul Tariceanu. 

"Guvernul Tariceanu ne-a mintit saptamani in sir ca economia duduie, cand ea de fapt abia isi tragea sufletul. In 2008, PNL a guvernat cu pistolul la tampla economiei, silind-o sa suporte dezechilibre distrugatoare. Iar pentru aceasta nu am auzit niciodata pana acum cuvantul asumare", mai spune deputatul PD-L. 

Raluca Turcan mai afirma ca in ciuda acestui lucru, romanii isi vor aminti mult timp de acum inainte de ceea ce e numita deja "rusinoasa guvernare Tariceanu".

Sursa: ziare.com


Un comentariu:

madarfacar spunea...

vai de steaua lor, au vrut si ei sa fie interesanti si sai mai vada lumea.