marți, mai 05, 2009

Adrian Thiess: 'Oprescu traieste in alta lume'

Inca un consilier il paraseste oficial, marti, pe Sorin Oprescu, acuzandu-l ca nu a facut nimic din ce a promis in campanie.

Adrian Thiess, consilier personal al lui Sorin Oprescu, considerat "creierul“ campaniei electorale a acestuia pentru Primarie, isi anunta marti demisia, in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce si ceilalti consilieri ai primarului Capitalei l-au parasit pe acesta, insa fara a face din demisiile lor evenimente de presa.

Din cei sapte consilieri cu care a venit la Primarie, Oprescu a mai ramas azi doar cu trei. Fostul sef de campanie a lui Oprescu, Victor Dimitriu, a plecat in februarie 2009, acuzand lipsa de comunicare cu edilul. Cornel Comsa a facut la fel, cei doi devenind consilieri ai candidatului independent la Presedintie Radu de Hohenzollern-Veringen.

Un alt consilier demisionar este Rose Marie Olanescu, care a plecat la Ministerul Dezvoltarii, dupa fostul viceprimar Razvan Murgeanu.

Sursa: Cotidianul

6 comentarii:

Leonard spunea...

ce se intampla dragilor?mai aveti inca sperante de la shmecherasul asta de cartier?bate campii cu gratie...sa fim seriosi

madarfacar spunea...

OPRESCULEEE, UITEMA!!! SUNT CONSILIERU IDEAL, STIU SA STAU SI BURTA LA SOARE SI SA SI RAGAI!!

Geo spunea...

Daca ei au crezut un singur cuvant din minciunile insirate in campanie, au o problema, necazul este ca au crezut bucurestenii...:(

_-VIP-_ spunea...

Oprescu incepuse bine, dar incet incet vad ca isi fac loc interesele din moment ce au ajuns propri oameni sa il critice.

omu_negru spunea...

a intrat el in forta la inceput....da acuma s-a dat pe brazda

Cheloo spunea...

eu tot vreau sa vad autostrada aia suspendata... sa vad si eu din dormitor, de la etajul 4, ce blondeau au maharii cu X5-uri in dreapta...