luni, mai 11, 2009

Elena Basescu: Numai niste minti bolnave s-au gandit la scaunul electric

Elena Basescu a declarat pentru Ziare.com, referindu-se la vizita in Valea Jiului in care a spus ca a daruit un "scaun electric" unei persoane cu dizabiliati, ca este o tinta a presei. 

Dupa ce presa a taxat exprimarea fiicei presedintelui cand a spus ca i-a daruit unei batrane un ''scaun electric'', Elena Basescu a afirmat ca numai ''niste minti bolnave au amplificat subiectul, ducandu-l in directia in care l-au dus''.

"Este o ticalosie sa exagerezi cu un asemenea subiect, cand e vorba de drama unui om. Numai niste minti bolnave au amplificat ceea ce am spus. Intr-adevar am spus scaun electric, dar era evident ca era un scaun cu rotile electric. 

Pe certificat scrie ca era un scaun electric. Eu inteleg ca sunt o tinta, dar de ce nu s-a gandit nimeni la acea persoana cu dizabilitati, care are familie", a spus Elena Basescu pentru Ziare.com.

Sursa: ziare.com

6 comentarii:

Busuioc spunea...

Hai Elena!!!

madarfacar spunea...

dar tu ce ai crezut ca sunt intregi la minte? sunt niste grasi cu creieru plin de impresii si care vrea numai sa prosteasca lumea. dai in mti lor Elena, nu pune la suflet ce zic unii fara suflet.

Anonim spunea...

greseala ta ca ai facut niste afirmatii din care altii au inteles ce au vrut

arici spunea...

tanara si frumoasa hai sa vedem dak o sa poti da piet cu toti cretinii!!

anonimatu spunea...

o tu elena ce sanse crezi ca ai?cand toata lumea ca numai independenta nu esti?

Anonim spunea...

o proasta. va faceti de cacat sustinand-o.