luni, mai 11, 2009

Blaga avertizeaza ministrii PSD care critica Guvernul: "Eu nu glumesc"

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca nu a glumit cand a vorbit despre plecarea ministrilor care critica masurile Guvernului. 
"Eu nu glumesc sapte zile din sapte. Daca am spus un lucru sambata sau duminica, acelasi lucru l-am spus si astazi", a declarat Vasile Blaga, dupa sedinta Biroului Permanent al PDL. 
Democrat-liberalul i-a avertizat pe partenerii din coalitie sa fie foarte atenti la glumele pe care le fac. "Dansii ar trebui sa se gandeasca foarte bine la glumele pe care le fac. S-ar putea...Si noi sigur nu le consideram glume", a spus Blaga. 
Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a afirmat ca liderii celor doua partide de guvernamant au convenit asupra faptului ca toti ministrii trebuie sa fie solidari cu deciziile luate de Guvern. 
"Am ajuns la concluzia ca, in Guvern, ministrii trebuie sa fie solidari si trebuie sa sustina toate deciziile Executivului. Daca unul dintre ministri considera ca o decizie depaseste anumite criterii pe care si le-a asumat, are datoria de onoare de a-si da demisia, daca el considera ca decizia contravine unor principii ale sale. Solidaritatea Guvernului nu poate fi pusa la indoiala si nici negociata", a spus Stolojan. 
Liderul PDL a spus ca problema a fost abordata, in interiorul coalitiei, de catre presedintele PDL Emil Boc. "Mircea Geoana a fost foarte cooperant si a spus acelasi lucru, in sensul celor discutate", a punctat Stolojan. 
Spiritele s-au incins in cadrul coalitiei dupa ce ministrul PSD pentru IMM-uri, Constantin Niţă, a spus ca impozitul minim ar trebui eliminat. Ministrul transoporturilor, Radu Berceanu, a declarat inca de duminica seara ca democrat-liberalii vor discuta cu PSD despre criticile aduse guvernarii din partea unor ministri social-democrati.

Sursa: politico.ro

Un comentariu:

madarfacar spunea...

fi rau cu ei, dai in plm ca sio iau in cap pe urma.