sâmbătă, mai 16, 2009

Crin Antonescu a uitat cine îi sunt adversarii: "guvernul Tăriceanu a făcut risipă de bani"

Pentru prima oară de la preluarea şefiei PNL, Crin Antonescu s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Acuzaţiile sunt exact aceleaşi pe care le fac PDL şi PSD: guvernul Tăriceanu a făcut risipă de bani publici din considerente electorale. 

“Senzaţia mea este că guvernul Tăriceanu a făcut risipă. Sau, hai să nu-i spunem risipă, putea să fie mai strâns la pungă, popular discutând”, a fost răspunsul lui Antonescu la o întrebare legată de deficitul bugetar lăsat de fostul guvern. El a afirmat că ar fi fost necesară prudenţă pentru că la vârf se ştia despre pericolul crizei, înţepându-i în acest fel atât pe Tăriceanu, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu. “Putea să pună deoparte pentru zile negre, zile negre despre care ştia. Să terminăm cu această minciună, ştia şi domnul Călin Popescu- Tăriceanu, ştia şi domnul Traian Băsescu, ştiau toţi”, a explicat Antonescu. 

El a recunoscut însă că gesturile lui Tăriceanu au fost făcute “din considerente electorale”, dar a adăugat: “Dacă era să ne luăm după dumneavoastră, PD-işti, PSD-işti, preşedinţi, domn Traian Băsescu, ne duceam şi mai rău”. 

“Nu sunt un apărător al fostului guvern. Mărirea salariului profesorilor cu 50% este o «trăsnaie» care l-a făcut pe Tăriceanu să se trezească”, a mai spus şeful liberalilor. Chiar dacă a admis că fostul guvern a mai făcut şi “greşeli poate spectaculoase”, el a mărturisit că nu îi e ruşine să reprezinte PNL. “Spun că o mare parte din ceea ce, în aceşti patru ani de guvernare, s-a făcut, e bine, o fac fără să mă jenez”, a explicat Antonescu. 

Sursa: evz.ro


Un comentariu:

mo.otzu spunea...

huaaaaaa!!!!!!Tăriceanu a făcut risipă de bani!!!!!!!!!!