vineri, mai 29, 2009

Bărbaţii din politica românească nu ezită să îşi jignească sau să îşi atace colegele

De-a lungul timpului, politicenii români s-au dovedit a fi mai mult sau mai puţin misogini. Ei au găsit nenumărate ocazii pentru a jigni femeile din jurul lor, indiferent că acestea erau colege de partid sau adversari politici.

In 2006, liberalul Ludovic Orban explica în ce mod au făcut, în opinia sa, unele femei carieră în politică.

"Vă recomand cu căldură să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioara Mantale, Elena Udrea. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice", a declarat Orban. 

Unul dintre primele atacuri ale unui politician la adresa unei colege a fost însă cel lansat deTraian Băsescu asupra Laviniei Şandru în 2005. 

"Am susţinut-o să fie prima pe listă, pentru că am avut încredere că vrea să facă o carieră politică şi nu jocuri politice. În politică este foarte uşor să ajungi pe centura politicii, acolo unde te poţi întâlni cu mulţi alţi politicieni care rătăcesc din partid în partid", spunea Traian Băsescu

În 2007, Lavinia Şandru a fost ţinta unei ieşiri nu tocmai elegante a lui Gigi Becali. 

Adrian Năstase se numără şi el printre politicienii care nu s-au sfiit să jignească o colegă. Conflictul lui cu Roberta Anastase a pornit de la un scaun. 

"După părerea mea este o chestiune care dă dreptate unui prieten de-al meu care spunea că, nu vreau să fiu răutăcios, dar îl citez, frumuseţea trece, prostia se pare că nu", a declarat Năstase. 


Sursa: realitate.net



6 comentarii:

DEZVIRGINATORUL spunea...

UNELE DINTRE ELE SI-O SI MERITA!

MINIMAL spunea...

daca femeia in politica arata ca merita si ii place ceea ce face merita tot respectul atunci :-p pana la urma nu conteaza ce sex are... important e sa se implice si sa realizeze ceva pentru oamenii tarii

geo spunea...

o femeie poate fi mai buna decat un barbat in unele functii....iar domnul orban mai bine s-ar uita la crinii lui k ii fug la coafor....sau mai bine iar tine programarea ocupata:)):)):)):))

Anonim spunea...

a vazut k atunci knd acuza barbati nu ii iese nimic si a zis sa isi masoare si el fortele de la egala la egal si sa luat de femei...:)):)):))

leon spunea...

cred k i sa stricat mandolina.....si sa gandit el sa se ia de femeile din parlament,in lipsa de ocupatie

Andy89 spunea...

Orbane tatii lasa-neeeee lasa-neeeeeee ! Cred ca e ofticat ca nu a reusit si el cu niciuna! Si pana la urma e treaba lor ce fac si daca fac ceva ele se fac de ras nu tu asa ca poate o sa-ti vina si tie randul sa te dezvirgineze careva ! ! !