marți, mai 12, 2009

Anca Boagiu: Fara Macovei si Basescu, Geoana nu ar fi ajuns presedintele PSD

Vicepresedintele PD-L, Anca Boagiu, a afirmat ca declaratiile recente ale lui Mircea Geoana referitoare la presedintele Basescu si la Monica Macovei utilizeaza "retorica retrograda din 2005 si 2006 a clientilor DNA, Adrian Nastase si Serban Mihailescu".
Anca Boagiu sustine ca presedintele PSD Mircea Geoana nu-si asuma in intregime actiunile guvernarii din considerente electorale preferand sa-i critice pe cei care au sustinut reformele din sistemul judiciar, Traian Basescu si Monica Macovei.
Doamna Anca Boagiu sustine ca Mircea Geoana datoreaza functia de lider al PSD tocmai celor pe care astazi ii critica. "Daca Macovei si Basescu nu sustineau ferm reformele in justitie, PSD ar fi ramas acelasi partid nefrecventabil, condus de eternul Ion Iliescu, iar Geoana ar fi trimis probabil scrisori de lauda presedintelui Basescu de la Washington".
Reprezentanta PDL l-a invitat pe Geoana sa critice si guvernul laburistului britanic Gordon Brown, care i-a incredintat lui Macovei un mandat de reprezentare pe langa guvernul macedonean. Boagiu ii cere lui Geoana, in comunicatul citat, sa-si determine colegii de la Senat sa nu mai blocheze adoptarea Codurilor din justitie si sa sprijine trimiterea in justitie a dosarului lui serban Mihailescu, in loc sa adreseze ultimatumuri sefului statului.

4 comentarii:

arici spunea...

Dl geoana crede ca atacand pdlul va avea mai multe sanse in toamna cred ca va culege roadele .!!! O sa vada ca nici poporul nu este atat de prostit de politica incat sa inghita tot ce zice el!! Bravo Dn Anca Boagiu

Anonim spunea...

rusine geoana

anonimatu spunea...

hai pdl hai anca arata-le dusmanilor ca u esti cea mai buna in declaratii si in politica

mascarici spunea...

vreau si eu sa am o iubita asa de sigura de puternica si de frumoasa alaturi precum dn anca !!oare pot gasi?