miercuri, mai 27, 2009

Cristian Preda: Antonescu are ambitia de a fi cel care mananca bataie de la Basescu

Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat al PD-L la alegerile europarlamentare, a afirmat ca exista o competitie intre liderii PNL si PSD, Crina Antonescu si Mircea Geoana, pentru postura de invins al lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din toamna.

Preda a spus, in cadrul unei reuniuni electorale organizate marti de PD-L sector 5, ca liderii liberalilor si ai social-democratilor sunt in competitie pentru postura de invins al presedintelui Basescu. 

"Norica Nicolai este mai degraba ascunsa pe afisele PNL, unde mai degraba il vedeti pe Crin Antonescu care spera sa fie el, nu Mircea Geoana, cel batut de Traian Basescu. Antonescu are ambitia de a fi cel care mananca bataie de la Traian Basescu", a spus Preda in fata militantilor PDL din sectorul 5.

Democrat-liberalul l-a atacat si pe cel care deschide lista candidatilor PSD pentru Parlamentul European, Adrian Severin. "In loc sa caute sa reprezinte la un nivel cat mai decent si mai nobil cetatenii Romaniei, el vrea cu tot dinadinsul sa se coboare la nivelul lui Vanghelie", a apreciat Preda.

Vanghelie a fost si tinta criticilor secretarului general al PD-L, Vasile Blaga. "Pentru ei (candidatii PSD-n.red.) garanteaza Vanghelie, pentru Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda si Marian Marinescu garanteaza cel mai puternic partid al Europei, PPE", a spus Blaga adaugand ca democrat-liberalii au forta de a intoarce soarta sectorului 5.

Pedelistul a spus ca trendul este favorabil partidului sau, dar a accentuat faptul ca este necesar ca in ultimele zile de campanie militantii partidului sa se implice cat mai mult in campanie door-to-door.

O alta preocupare a pedelistilor prezenti a fost nivelul prezentei la urne a alegatorilor la scrutinul din 7 iunie, care se anunta scazut. "Ar fi o rusine sa fim codasii listei la prezenta la vot. Ar fi greu sa fim apreciati ca un partener egal acolo. Prezenta la vot ne poate oferi respectul sau ne poate trezi dispretul celor de acolo", a spus Cristian Preda referindu-se la atitudinea fata de Romania a oficialilor de la Bruxelles.

Sursa: ziare.com


2 comentarii:

pitic spunea...

antonescu deja se vede presedinte....se si vede instalat la cotroceni =))=))=))......cred k au luato razna cu totii.....pana la prezidentiale mai este....deocamdata sunt europarlamentarele...

gandac spunea...

"Pentru ei (candidatii PSD-n.red.) garanteaza Vanghelie, pentru Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda si Marian Marinescu garanteaza cel mai puternic partid al Europei, PPE" foarte adevarat!!!!
:)))))
va dati seama ce om puternic e vanghelie de garanteaza pentru aia :)))))) offf doamne :)))))
praf psd!!!!!!!!!!!!
si succes pd-l!!!!!