vineri, mai 08, 2009

Conflict intraetnic

Mare conflict mare in PSD. Bulibasa de la Bucuresti l-a dat jos pe bulibasa de la Giurgiu. Fara doar si poate, marele sef de la Bwkhale si-a dat seama ca are un adversar politic in Madalin Voicu. Omul a inceput sa apara din ce in ce mai mult pe media si sa reprezinte PSD-ul, castigand capital. Ingrijorarea ferentaristului a devenit si mai mare dupa ce intre lautar si Mircea Geoana s-au incins spiritele si a decis mazilirea. Dar nu o mazilire obisnuita, cu Voicu iesit pe usa din dos. Tam-tamul facut ieri pe realitatea mi s-a parut a fi mai mult un asasinat politic cu iz de PCR si un exercitiu al puterii ce se afla in desaga tatucului de Ferentari. Scroafa insa nu s-a lasat cu una cu doua si a dat-o si ea in tam-tam. Nu sunt sigur cat de bine va functiona acest sacrificiu (o fi fost Ignatul in PSD ?!?), dar sunt sigur ca scroafa nu isi va lasa godacii la Giurgiu pe mana oricarui mistret.
Si cum nu putea sa se dezminta, Vanghelie a facut o declaratie care nu isi avea locul: "Mădălin Voicu este prietenul meu, îl iubesc mult". Probabil iubirea aratata de Vanghelie lui Voicu se manifesta pe cu totul si cu totul alte planuri, doar in cel politic nu.
Acum sta mintea mea si se intreaba in gandul ei: cum o fi, dom-le, sa aud maine-poimaine :"Radu Mazare "zburat" de catre Vanghelie" sau "Oprisan, fortat sa isi dea demisia".

7 comentarii:

smechera FATAla spunea...

Sunt curioasa care au fost interesele acolo ca parca e de mult Voicu in psd

DEZVIRGINATORUL spunea...

E CEARTA IN TIGANIE? SE LASA CU SABII, TOPOAREA DEASTEA?

mascarici spunea...

ma plictisiti cu atatea mesaje si commenturi mai bn ati citii ziarele!!!!

Anonim spunea...

sunt tare curioasa ce scor o sa scoata Becali !!Hai sa vedem si sa nu sustinem prostia!!!

buldogu spunea...

1-1 dinamo-steaua mai importanta stirea asta decat stirile voastre cu politica!! Cum am dat de blogu asta nu stiu!!!

marinatu spunea...

Hai PDl!!!!

mo.otzu spunea...

=)) cata iubire ma:)))))
vai...:)) gelozia asta pe voicu ca apare mai des in mass media:))))