vineri, mai 15, 2009

Blaga: Nici nu ne gândim la altă variantă la prezidenţiale în afară de Băsescu

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că democrat-liberalii "nici nu se gândesc la o altă variantă" pentru alegerile prezidenţiale în afară de Traian Băsescu, pe care îl vor susţine, deşi în programul de la constituirea PDL nu a mai fost trecută prevederea în acest sens.

Potrivit lui Blaga, în programul de la constituirea PDL nu a mai fost trecută prevederea susţinerii lui Băsescu în alegerile prezidenţiale, care se regăsea în programul fostului PD, însă cu toate acestea partidul îl va susţine pe şeful statului.

"În programul PD exista prevederea că îl vom susţine pe domnul Traian Băsescu în campania electorală din 2009. La cerinţa domniei sale, atunci când am realizat programul fuziunii PDL, nu am mai trecut această prevedere, pentru că spunea că să lăsăm şansa celui mai bine plasat dintre liderii partidului la o potenţială candidatură", a explicat Blaga, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş.

Acesta a adăugat, însă, că nu există, la ora actuală, în România, niciun alt om mai bine plasat decât Traian Băsescu.

"Dar nu există nimeni mai bine plasat . Convingerea mea e că domnul Băsescu va candida şi va fi susţinut de PDL. Desigur, dânsul va lua decizia. Nici nu ne gândim la altă variantă, dar, în sfârşit", a spus Blaga.

Sursa: Mediafax.ro

Niciun comentariu: