miercuri, mai 06, 2009

EBA mizează pe Diaspora

Elena Băsescu ţinteşte în campanie pentru europarlamentare la electoratul din afara ţării. Dacă în ţară se va limita în următoarea lună electorală doar la petreceri câmpeneşti şi apariţii în mass-media, fiica preşedintelui şi-a trecut în schimb pe agenda de campanie destinaţii ca Spania şi Italia, acolo unde priza numelui Băsescu la electorat este de notorietate. “O să merg şi în Spania, şi Italia, şi în alte state unde sunt români pentru a aduce voturi, şi chiar dacă nu o să reuşesc, cel puţin am încercat”, a anunţat ea ieri la B1TV.
EBA îşi va face de altfel steag de campanie din situaţia copiilor cu păriţi plecaţi la muncă în strănătate, pe lângă tema energiei, a Mării Negre şi a Dunării, subiecte favorite ale preşedintelui Traian Băsescu în ultimii ani. „Orice subiect legat de mare şi Dunăre va fi un subiect sensibil pentru mine şi tatăl meu”, şi-a justificat Elena Băsescu opţiunea, susţinând însă că tatăl său nu se va implica în campanie, întrebând-o până acum doar dacă „se descurcă”.


Sursa: evz.ro

7 comentarii:

Anonim spunea...

este normal sa isi incerce toate sansele si sa mearga peste tot unde ar putea sa convinga alegatorii. Asa cum spunea si ea...important este sa incerce, poate va si reusi :-??

madarfacar spunea...

ce frumusete, ce rafinament...cea mai frumoasa gagik o am

omu_negru spunea...

dak in tara nu mai tine shmecheria...hai sa incercam si in afara....k romanii din diaspora nu prea stiu ce mai e prin tara

mascota spunea...

mica si frumoasa slaba si fardata dar tot fata lu tati este sac ne-a facut pe toti!!! va arata ea cand o sa fie europarlamentar:P

gaby spunea...

mai fata lu tata...acuma de ce nu e si tata in locul lu base k si eu eram in locul elenei......bravo ei k e acolo unde e...norocul ei k e taicasu presedinte....si mi se pare normal sa o ajute......lasati-o sa se afirme....si nu o judecati dupa gafele facute in interviuri(succesuri ;) )

_-VIP-_ spunea...

E bine ca ai ambitie, transforma-ti proiectele in fapte si europarlamentarele or sa iti devina o amintire placuta.

fun.hate.sex.love spunea...

succes fata lu tata:>:)) hai k esti buna:X date draq' de simpatica:X