miercuri, mai 06, 2009

D'aia n-are ursu' coada....

Stiti cu toti de ce ursu' in loc de coada are un ciot. Poveste ce ne-a fascinat copilaria, "Ursul pacalit de vulpe" se repeta de trei ani incoace. Cam de cand Basescu a fost pacalit de Tariceanu si PNL-ul a ramas partidul de la putere. Acum, insa, PNL culege roadele. O alta vorba a copilariei, pe care o stim, este aceea ca minciuna are picioare scurte. In cazul lui Vosganian, un an a fost destul pentru ca adevarul sa iasa la iveala. Tacticile PNL-ului sunt evidente. Discreditarea lui Basescu ca presedinte si ca om politic a fost tinta campaniilor si a guvernarii lor. Acum, pentru a spala rusinea, propun pentru Cotroceni un om care nu a excelat pe niciun plan. In politica a fost un mare necunoscut, la Ministerul Tineretului a venit din noapte si a plecat in noapte, sotia s-a sinucis, profesional a fost doar "un simplu profesor de istorie" apoi muzeograf.
Actualul context este unul nu doar suparator pentru penelisti, ci chiar enervant. Nefiind in stare sa excluda grupul de interese Patriciu-Tariceanu, nefiind in stare sa formeze o alianta de guvernare cu PSD sau cu PD-L, colac peste pupaza mai apar si chiftelele pe care le-au dat in anii de guvernare, formand o opozitie slaba, impreuna cu UDMR, se vad in situatia de a apela la solutii de scandal pentru a spera la un rezultat onorabil in alegerile din toamna.
Rezultatele dezastruoase ale guvernarii peneliste se vad in preconizarile sumbre din sondajele de opinie. O prezenta minima la vot dupa 1989, 31% la alegerile europarlamentare, arata ca faptele lor se rasfrang asupra intregii clase politice, iar unii dintre noi, mai ales din generatia tanara, nu meritam aceste lucruri.


6 comentarii:

gaby spunea...

oare ce a facut asta pentru noi de se agita atata......vorba articolului...a venit din noapte si sa dus tot in noapte....si acuma vrea sa fie si presedinte......

_-VIP-_ spunea...

Crin, o sa fi, nu peste mult timp, ursu' pacalit de vulpe.

geo spunea...

numa dupa fata lui iti dai seama k nu poate face nimic pentru noi romanaii...este exact ca un crin....ne ia oxigenul din camera si trebuie dat afara... ;)

DEZVIRGINATORUL spunea...

=)))))))))), ITI DAI SEAMA CAND SE STRAMBA CUM E :)))))))))

leonard spunea...

crin s-a saturat sa stea in umbra si s-a gandit el sa mai candideze si la presedentie sa mai afle lumea de el

mo.otzu spunea...

daaa.... mai bine statea acasa sa frece duda ca era mai apreciat pentru asta:))))