luni, mai 11, 2009

Monica Macovei: PSD a ridicat coruptia la rang de arta

Monica Macovei sustine ca, daca i s-ar fi propus, ar fi refuzat sa faca parte dintr-un Guvern format cu PSD, asta pentru ca, afirma ea, acest partid a ridicat coruptia la rang de arta. 

"In momentul in care PD-L a anuntat ca ma va sustine, in campania electorala, am avut o discutie si am acceptat. Dupa aceea, cand s-a format Guvernul, nu am mai fost contactata. Dar, cinstit vorbind, nu aveam nicio aplecare interioara sa intru intr-un guvern cu PSD", a declarat Monica Macovei intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.


Candidata democrat-liberalilor la euroalegeri sustine ca social democratii au adus coruptia la rang de arta. 

"Nu am regasit in actiunea si discursul PSD, din '90 incoace, criteriile de integritate si valorile morale. Cred ca au adus coruptia la rang de arta in tara asta", a spus Macovei. 

Basescu, omul reformelor
Ea a lasat sa se inteleaga ca il va sustine pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale.
"Eu il vad pe Traian Basescu ca pe omul care a pornit reformele. Sigur ca au venit tarziu, dar le-a pornit. Ceea ce a contat foarte mult in relatia cu Traian Basescu a fost si ca nu ne-am cunoscut inainte. Am devenit ministru si m-a sustinut tot timpul. 

Asta mi-a dovedit ca a vrut reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei. Pentru ca, altfel, iti aduci un prieten si ii spui: lasa-l pe ala in pace. Eu nu stiu, cu dovezi, un alt presedinte care sa nu se fi implicat in mersul anchetelor, a mai spus Monica Macovei.

Sursa: ziare.com

4 comentarii:

madarfacar spunea...

ce sa faca? aia au distrus romania, erau baroni si copiii lor se plimbau cu x5-uri pe piste proprii, acum multi au abonament la DNA de cinstiti ce au fost.

mascarici spunea...

nu stiu cum te suporta pdlul cand ai fost rosie si acum vrei sa fii portocalie

arici spunea...

odata ce sustii o cauza mergi cu ea pana la capat si da si u in psd alaturi de noi!!!:P

anonimatu spunea...

si u ai fost cu ei inseamna ca esti si u crupta?