joi, mai 07, 2009

Elena Udrea - o doamna printre seicii arabi!

Elena Udrea s-a bucurat, în vizita pe care a făcut-o în Emiratele Arabe Unite, de o onoare rar întâlnită în lumea arabă. Ea a fost invitată de şeicul Sultan bin Ahmad Al Qassimi, ministru al comerţului şi turismului în Emiratele Arabe Unite, să-i vadă şoimii personali.

Ministrul turismului, Elena Udrea, este prezentă în perioada 5-8 mai la Târgul internaţional de turism Arabian Travel Market, găzduit de Centrul Internaţional de Expoziţii din Dubai – Emiratele Arabe Unite. “Suntem prezenţi la acest târg şi pentru a atrage turişti în România, dar mai ales pentru a ne întâlni cu potenţiali investitori din lumea arabă”, a declarat ministrul Elena Udrea.

Ea a avut onoarea să vadă şi şoimii personali ai şeicului Sultan bin Ahmad Al Qassimi, ministru al comerţului şi turismului în Emiratele Arabe Unite şi vărul emirului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 14 miliarde de dolari.


L-a invitat în România

“Este o onoare că şeicul mi-a prezentat şoimii săi personali. I-am spus că în România poate să vină să vadă aceste păsări în libertate. A fost foarte încântat să audă asta”, a spus Udrea.

O pasăre importantăpentru arabi

Şoimul este o pasăre extrem de importantă în cultura arabă, folosită, după ce a fost dresată, pentru vânătoare. Numărul şoimilor sau dibăcia lor în prinderea pradei este un lucru de mândrie pentru şeicii arabi, care organizează concursuri de vânătoare specializate.


sursa: libertatea.ro



8 comentarii:

Gigimacho spunea...

La vrajit si pe asta. macar sa investeasca in Romania si o iert de toate pacatele bine asa

s3xY g!rL 2oo9 spunea...

vaiiiiiiiiii, ce dragalas e!!!! veau si eu unu, pls pls pls!!

elly spunea...

bine ca se plimba....auzi u....da dc nu investim noi romanii in ce avem.....de ce sa vina altii sa ne faca statiuni si alte cele.....noi nu suntem i stare de nimic...ne vindem tara la primul cumparator care apare.....rusine sa va fie!!

madarfacar spunea...

cei cioara aia ma, gaina mutant.

smechera FATAla spunea...

frumoasa pasare...no comment

Alex spunea...

e bine k se gandeste la investitori dar ar fi bine sa fie romani d ai nostrii....

DEZVIRGINATORUL spunea...

UDREA, TEAI PLICTISIT DE CASA? AI PLECAT LA ARABOI SATI ARATE PASARIK?

fun.hate.sex.love spunea...

:)))
l'ai vrajit si pe asta nuh:))))?
tare blonda:))