miercuri, mai 06, 2009

Eba

Toata lumea o considera "fata lui tata", dar, ca un paradox, a crescut fara tata! Elena Basescu isi aminteste ca timp de 12 ani, adica aproape toata copilaria sa, isi vedea tatal o data pe an, cand acesta se intorcea de pe mare.
In campania sa electorala pentru Alegerile Europarlamentare, Elena Basescu va aborda in discursurile sale trei teme: problema energiei, a Dunarii si a copiilor afectati de migratia fortei de munca. Daca primele doua sunt teme mai pragmatice, cea de-a treia face apel la sensibilitatea potentialului alegator. Elena vrea sa discute despre copiii care cresc singuri in Romania, pentru ca parintii sunt plecati la munca in strainatate. Fata presedintelui va povesti din propria ei experinta, de fiica ce ani de zile i-a dus dorul parintelui.
Elena isi aminteste ca i-a simtit lipsa tatalui "de Craciun, de Revelion, la sedintele cu parintii." Cu toate acestea, a vorbit cu el la telefon in fiecare zi, avand impresia ca Traian Basescu o vede prin radarul de pe vapor. Cu toate ca nu era alaturi de ea fizic, Elena povesteste ca “pentru ca mama incerca sa il faca prezent in viata noastra, tata era o icoana, totul se invartea in jurul lui.”

Sursa: www.protv.ro


9 comentarii:

mo.otzu spunea...

:)) "Fata lu' tata" sa stea acasa:)))))!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

este mica si la inceputt !!de ce sa stea acasa k nu e trecut de ora 22:00 oups eroare este cam tarziu si se face frigulet la culcare k maine o luam de la capat "fata tatii"

gaby spunea...

da de ce sa stea acasa mey "mo.otzu"?sa lasam tinerii sa se afirme......si ea cum sa se afirme dak noi cu totii aruncam cu noroi in ea.....e la inceput de drum si cred k trebuie sai iertam micile gafe....care nu nea afectat cu nimic existenta....

_-VIP-_ spunea...

Elena, succesul cere si sacrificii. Fa-l pe tatal lui fata sa fie mandru de ea acum si ca nu sa jertfit degeaba acesti ani.

arici spunea...

daca asta seara la emisiunea lui maruta eba a demonstrat ca este o fata desteapta de ce nu o sustinem tanara si la inceput de cariera hai eba!!

DEZVIRGINATORUL spunea...

FATA, TU STAI INTRO PARTE SAU ASA AI TU CAPU STRAMB?

Anonim spunea...

Oare Hrebe JR. o s-o voteze? Sa fim seriosi asta nu e in stare de nimik. Nu o sa ia nici 100 de voturi. Nici tasu nu o voteaza!!

SilentNoise spunea...

Fata lu tata ar trebui sa invete ca pentru a fi un bun politician trebuie sa fii un profesionist. Ce este de profesie EBa? In ce a excelat? Nici mucii nu si i-a sters bine...

GodDamnIt spunea...

Spor la voturi. Sper sa ii scoti la vot pe cei nehotarati.