sâmbătă, mai 30, 2009

Băsescu, întrebat despre Videanu: Nu comentez politicieni, ei sunt în campanie, eu nu

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Craiova, rugat să comenteze "cazul lui Adriean Videanu", că nu comentează politicieni, apreciind că aceştia sunt în campanie, iar el nu este.

"Nu comentez politicieni, doamnă, ei sunt în campanie, eu nu", a declarat Băsescu, după ce o jurnalistă l-a rugat, la expoziţia de flori de la Craiova, să comenteze cazul lui Videanu.

De asemenea, Băsescu a fost întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţiile preşedintelui PNL Crin Antonescu la adresa fiicei sale, Elena Băsescu, şi la adresa Elenei Udrea, preşedintele a spus: "Ei sunt în campanie! E problema lor".

Fostul primar general, Adriean Videanu, este obligat să plătească, alături de alţi 23 de angajaţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB,) aproape cinci milioane de lei, bani cheltuiţi ineficient în legăturile cu lucrările la stadionul Lia Manoliu şi borduri.



2 comentarii:

plici spunea...

daca trebuie sa ii plateasca apoi sai plateasca...ce treaba are domnul basescu cu asta......acum e campaniei si sa se spele ei intre ei....de ce sa ii comenteze el?a facut f bn ca nu lea mai data la astia apa la moara....ca sa aibe ei ce critica dupa

Andy89 spunea...

Foarte bine Domnule Basescu ! Hai ca stie sa iasa bine pe ecran, are scoala vietii si sincer m-ai bine ca nu s-a bagat sa faca valva ca iara scadea in fata unora ca televiziunile infloresc totul !