miercuri, mai 13, 2009

"Marea păcăleală": Moţiunea PNL-UDMR a picat în plenul reunit al Parlamentului



Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, depusă de PNL şi UDMR, a fost respinsă, miercuri, în Parlament. 16 parlamentari ai Puterii par a fi votat în favoarea iniţiativei Opoziţiei. Moţiunea viza sancţionarea politicii fiscale şi bugetare a Guvernului.

Din cei 402 de parlamentari prezenţi, 272 au votat împotrivă, iar 130 pentruNumărul celor care au votat în favoarea moţiunii pare a include şi câţiva parlamentari ai Puterii de vreme ce aleşii PNL şi UDMR numără în total 124 de reprezentanţi. O moţiune de cenzură se adoptă cu votul majorităţii senatorilor şi deputaţilor, fiind necesare minim 236 de voturi.

"Diferenţa este atât de mare încât orice astfel de calcul nu se justifică. Rezultatul spune totul despre soliditatea acestui Guvern" a comentat Emil Boc rezultatul votului, minimalizând importanţa apariţiei unor defecţiuni de vot în rândurile parlamentarilor Puterii.

Premierul a mai afirmat că Guvernul va merge în continuare pe "programul agresiv de investiţii publice majore" şi va promova avea un pachet de garanţii şi ajutoare de stat pentru domenii strategice.


Sursa: antena3.ro



Un comentariu:

arici spunea...

nu se poate desfiinta? pnl si udmr k sunt km multi pensionari