vineri, iulie 03, 2009

Ridzi anunţă că nu a demisionat din funcţia de ministru al Tineretului

"Dezmint informaţia vehiculată în mass-media pe surse potrivit căreia mi-am depus demisia din funcţia de ministru. Din respect pentru o informare corectă a opiniei publice, rog mass-media să ia în considerare doar poziţia mea oficială", a declarat Ridzi, printr-un comunicat, ca urmare a informaţiilor transmise de unele televiziuni, conform cărora ministrul şi-ar fi anunţat retragerea din Guvern.

Potrivit informaţiilor deţinute de Agenţia NewsIn, conducerea democrat-liberalilor intenţionează să o înlocuiască din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului pe Monica Iacob-Ridzi, indiferent dacă DNA va decide sau nu începerea urmăririi penale, în intenţia de a atenua deficitul de imagine încasat de partid în timpul scandalului "Zilele Tineretului".

Conform unor surse din PDL, liderii partidului sunt hotărâţi să găsească un înlocuitor pentru Monica Iacob-Ridzi, chiar şi în eventualitatea în care procurorii de la DNA nu vor cere începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului. Principalul motiv este că scandalul legat de finanţarea "Zilei Tineretului" a adus prejudicii prea mari de imagine partidului, iar păstrarea în funcţie a ministrului nu ar rezolva această problemă. "Problema este cum a gestionat cazul Monica. Dacă e să căutăm şi în alte ministere cazuri de astea, s-ar putea să găsim lucruri mult mai grave. Acum ea plăteşte pentru incompetenţa unor subalterni", a declarat pentru NewsIn un democrat-liberal. Conform aceloraşi surse, este însă greu de crezut că DNA nu va cere avizul pentru declanşarea urmăririi penale.


Sursa: realitate.net



Un comentariu:

fun.hate.sex.love spunea...

foarte bine ridzi..nici sa nu demisionezi pentru ca nu ai de ce ;) nu le face pe plac altora renuntand ;) lupta si vei castiga!