joi, iulie 16, 2009

Cine va plati daca nu se dovedeste ca in cazul Ridzi a fost o frauda?

Adriean Videanu apreciaza gestul Monicai Iacob Ridzi de a demisiona de la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului, dar se si intreaba retoric cine va plati daca se va dovedi ca nu a fost o frauda. 

„As intreba retoric: Cine plateste pentru aceste lucruri, daca nu se doveste ca a fost o frauda? Chiar trebuie de fiecare data sa facem justitie pe sticla, in mass-media? Sa lasam organele abilitate ale statului sa isi faca datoria. Este foarte important ca ati sesizat un anumit aspect. Dar de aici si pana la a pune diagnostic din punct de vedere juridic... O comisie parlamentara vine si spune, in locul unui judecator. Este ceva incredibil. Un reprezentant al mass-media vine si spune: e vinovata. El a sesizat un aspect, sa se faca analiza de catre organele abilitate ale statului si lucrurile sa intre in normalitate”, a comentat prim-vicepresedintele PDL, in cadrul unei conferinte de presa.

Videanu a mai spus ca personal apreciaza gestul Monicai Iacob Ridzi de a demisiona. „Din punctul meu de vedere, a fost un gest de onoare. Sunt oarecum surprins, pentru ca mass-media si partidele politice doreau aflarea adevarului. Asta am vrut cu totii si asta dorim si in continuare. Cred ca gestul Monicai nu face nimic altceva decat adevarul sa iasa cat mai repede cu putinta la realitate. Gestul personal pe care Monica l-a facut il apreciez. Este un gest de onoare de care putini oameni politici sunt capabili. La un moment dat, ea a vrut sa apere ministerul, si-a asumat politic tot ce s-a intamplat in minister”, a adaugat acesta.

Potrivit lui, fiecare partid isi gestioneaza singur atat problematicile, cat si chestiunile interne, iar despre PSD, partener de guvernare, a spus ca "are mai multe probleme pe care trebuie sa si le rezolve”
Sursa: 9AM

Niciun comentariu: