marți, iunie 23, 2009

Cretinismul naţionalizat de la GSP sugrumă sportul românesc

Din categoria „scandal nu avem, dar ştim să facem”, vă prezint piesa de duzină „Tolontan se crede Mulder”. Sincer, până în această dimineaţă nu ştiam despre scandalul GSP – Ridzi pentru că nu mă interesează, nu citesc de fel Gazeta Sporturilor (mi se pare o pierdere de timp si un ziar prost, nu ca ProSport ar fi mai cu moţ), iar când aud de lichelele lui Voiculescu îmi vine să vărs.
Din întâmplare dau peste scandal. Bine, eu ştiam despre el ceva, dar nu deţineam detalii din motivele menţionate cu sinceritate mai sus. Mi-a s-a urcat sângele în cap, de parcă luase liftul nu altceva, când am văzut că pagina web a GSP-ului era înţesată cu „articole” anti-ridziene. Păi prietene, nu era un ziar de sport? V-aţi dat pe politică? Vă plăteşte Felix mai bine? Nu mai aveţi ce scrie după terminarea competiţiilor naţionale şi internaţionale? Scrie frate despre federaţii, scrie de abuzurile din fotbal, scrie de problemele din sport şi lasă politica ca nu se mănâncă precum Nuttela pe pâine.
La un moment dat îl văd pe „Ţeastă Mare” ăsta, marele zeu al sportului gazetăresc, într-o emisiune la Realitatea unde făcea ca toate maimuţele: că el dovedeşte, are documente, face, drege, anchetează, o freacă la rece, îşi pune picioarele după urechi, etc. În următoarele 2 secunde avem o mulţime de semne de întrebare, cum era şi firesc. În calitate de ce face acest individ anchetă? În ce bază a pornit ditamai campania asta? De când un jurnalist pe sport se pricepe la politică, marketing sau business? Până unde vrea să-l atingă pe Voiculescu cu limba?
El pretinde că a descoperit Atlantida? Că a avut revelaţii peste noapte? Despre ce documente vorbeşte? Fireşte, despre contractele MTS-ului cu firma care s-a ocupat de organizarea şi promovarea evenimentului desfăşurat în data de 2 mai cu ocazia Zilei Tineretului. Contracte făcute public de către minister, conform legii în vigoare. Deci, despre ce anchetă vorbeşti tu, prietene? Faptul că interpretezi 2-3 contracte înseamnă că ai făcut tu săpături şi dovedeşti că s-a produs ilegalul? Marş mă… sau zât că eşti un cotoi fricos aciuat în curtea lui Felix şi care îşi va înnoda coada dacă mai aleargă după mulţi şoareci.
Şi circul din faţa MTS-ului făcut în această dimineaţă ce reprezintă? A fost iniţiativa GSP şi aţi dovedit încă o dată că nu mai aveţi ce scrie. De fapt, unii dintre angajaţii GSP au recunoscut acest lucru. Nu sunt de acord cu tot rahatul acesta pentru că şi-au dat seama că este de un penibil de nedescris, însă… „trebuie să avem ce baga în gură”.
Tolontane, duci un război din care vei ieşi pierzător, deşi lupta s-a dat între tine şi tine.



4 comentarii:

Andy89 spunea...

Da eu nu inteleg cat tupeu sa ai sa iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala, chiar daca ministrul nu stie "sa vorbeste romaneste"( ea habar nu are cati bani s-au cheltuit si pe ce) dar asta nu e un motiv ca sa faci panarama 2 saptamani - asta e doar ca sa le creasca lor audienta si vanzarile, cert e ca e vorba numai de bani peste tot. Au ajuns banii sa ne cumpere cu totul ceea ce mai tarziu va duce la haos !

Alice spunea...

Ba ma lasi, poate a bagat si ceva la ea in buzunar.. acu daca ai fi u zi nu ai lua chiar nimic? "cel fara de pacat sa arunce prima piatra" . V-am pus capac :))

AntiTolontan spunea...

Ba da tolomacu asta crezi ca sa trezit intr-o dimineata si sa gandit el asa ca " ce bine ar fi sa scriu eu despre Politica si sa fac si ceva circ pe seama unora" ?
Deci Tolontan hotoman are l in capsorul ala al lui un neuron care sa plictisit singur si nu mai pricepe ce e cu sportul.
In fine sa stea in banca lui si sa lase ministri in pace , ca nu e de competenta lui sa faca "anchete" cu dosare care oricum sunt publice.

madarfacar spunea...

Cretinismul in general sugruma romania. Iar cu astia cu gsp, ati vazut voi oameni destepti in fotbal, numai panarame de oameni!