duminică, iunie 28, 2009

Cezar Preda: Ministrii care ne afecteaza imaginea, isi vor incheia conturile cu guvernarea

Vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca membrii Guvernului care afecteaza imaginea candidatului partidului isi vor incheia conturile cu guvernarea, o referire la cei doi ministri anchetati din guvernul Emil Boc.
Potrivit lui Preda, ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, si cel al Mediului, Nicolae Nemirschi, “afecteaza imaginea guvernului”, insa responsabilitatea ii revine, la aceasta ora, premierului Emil Boc. 
Cezar Preda a completat ca luni, la sedinta de grup parlamentar, Monica Iacob Ridzi a venit pentru a-si prezenta pledoaria, insa el a interrupt-o, spunandu-i ca nu e nevoie sa faca asta daca se considera nevinovata. “Trebuie sa inteleaga, ca si ministru, ca va primi plangeri in fiecare zi, sa mearga inainte, sa lase organele de ancheta (sa lucreze - n.r.) si sa nu caute sa dea explicatii in amanuntime”, a mai spus Cezar Preda. Deputatul a mai spus ca ii doreste “tot binele din lume”, chiar daca Ridzi “a luat-o personal”.


Sursa: politico.ro


Un comentariu:

fun.hate.sex.love spunea...

buna idee...asa si trebe..... cei care va afecteaza imaginea sa incheie conturile cu guvernarea