marți, iunie 30, 2009

Berceanu catre Dragnea: Roaga-ma frumos si poate il repun in functie pe Duica!

Liderii PSD si cei ai PD-L si-au reprosat unii altora declaratiile din ultima perioada la sedinta coalitiei de luni. Democrat-liberalii au insistat pe declaratiile facute de social-democrati la Biroul Executiv, in special cele la adresa lui Radu Berceanu si a lui Adriean Videanu.

Potrivit unor surse, liderii PSD l-au acuzat pe Berceanu ca i-a demis pe directorii propusi de ei pentru a se razbuna si i-au cerut sa il repuna in functie cel putin pe Catalin Duica, transmiteMediafax.

Potrivit acelorasi surse citate de Mediafax, Radu Berceanu i-ar fi spus lui Liviu Dragnea ca a luat decizia demiterii lui Duica potrivit statutului de "tampit", pe care i l-au atribuit social-democratii, si ca il va repune in functie daca este rugat "frumos".

La inceputul lunii iunie, Berceanu a demis noua directori ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, Cristian Duica primind atunci doar avertisment. A fost schimbat din functie, insa, miercurea trecuta, cand ministrul Transporturilor a mai demis trei directori sustinut de PSD.

Sursa: ziare.com


Niciun comentariu: