vineri, mai 16, 2008

Sebastian Bodu: Asa îi pasa lui Marian Vanghelie!

Este revoltator ceea ce se întâmpla în Primaria Sectorului 5, unde niste functionari iresponsabili au speculat fara scrupule situatia unor batrâni bolnavi si singuri, pentru a-i lasa fara acoperis deasupra capului. Asa stie domnul Marian Vanghelie sa faca administratie aproape de cetateni.
Situatia nu este singulara, înselarea persoanelor sarmane este o practica generalizata în Primaria Sectorului 5. De exemplu, multe dintre acestea sunt revoltate de faptul ca retele organizate le retin jumatate din banii primiti cu titlu de ajutoare sociale. Eu, Sebastian Bodu, îl consider pe Marian Vanghelie complice cel putin din punct de vedere moral la aceasta ticalosie. Se confirma astfel ceea ce am mai declarat: în ciuda afirmatiilor sale, lui Vanghelie nu îi mai pasa de sectorul 5 si de locuitorii acestuia.
În loc sa creeze dusmani imaginari, cu care se lupta de zor de dimineata pâna seara, aparând cetatenii sectorului de pericolele care nu îi pândesc, Marian Vanghelie ar fi trebuit sa stea mai mult pe la Primarie si sa-si verifice angajatii prin intermediul unui corp de control. PD-L sector 5 este gata sa acorde asistenta juridica tuturor batrânilor pagubiti prin lacomia unor functionari si prin neglijenta lui Marian Vanghelie. Iar eu personal ma angajez ca, dupa ce voi ajunge primar al acestui sector, sa identific si sa sanctionez toate abuzurile administratiei iresponsabile care este cunoscuta sub numele de Administratia Vanghelie.

Sebastian Bodu
Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 5

Niciun comentariu: