duminică, mai 04, 2008

Comunicat de presa - 3 mai 2008

In evidenta criza de idei si solutii pentru Capitala si sectoarele ei, liderii PNL se agata degeaba de afisele lui Vasile Blaga

Panotajul electoral al candidatului PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, respecta toate rigorile Legii 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale. Conform articolului 29 al legii mentionate, pe afisele si materialele de propaganda electorala trebuie imprimate denumirea partidului sau a aliantei politice care le-a comandat si denumirea agentului economic care le-a tiparit. Prin urmare, potrivit legii, pe panotajul electoral nu trebuie inscriptionat numarul de exemplare comandate.

Liderii PNL si candidatii lor nu au citit aceasta lege desi participa la competitia electorala. Altminteri nu se explica de ce solicita ca afisele lui Vasile Blaga sa respecte prevederi inexistente în lege.

Partidul Democrat Liberal a respectat întocmai prevederile legii. Pe afisele electorale ale lui Vasile Blaga sunt mentionate atât denumirea celui care le-a comandat, PD-L, cât si a celui care le-a executat. Candidatii PNL nu stiu nici macar sa se uite pe un afis. Dar se grabesc sa acuze. În evidenta criza de idei si solutii pentru Capitala si sectoarele ei, liderii PNL se agata degeaba de afisele lui Vasile Blaga.

Daca în acest caz, iesirea liderilor PNL a fost nula ca documentare, ne întrebam cât sunt ei de pregatiti sa dezbata marile probleme ale Capitalei în aceasta campanie electorala.

Biroul de presa al PD-L

Niciun comentariu: