luni, mai 12, 2008

Consilierii locali ai PD-L nu vor fi partasi la minciunile electorale ale primarului Ontanu

Consilierii locali ai PD-L sector 2 nu vor lua parte la sedinta Consiliului Local convocata pentru astazi, 12 mai ac., de la ora 16.00. "Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte amânate si întârziate de însusi primarul Neculai Ontanu, care le reia acum în campanie electorala pentru a câstiga capital. Primarul în functie, în acelasi timp si candidat, crede ca poate pacali ca acum patru ani oamenii, facând pe ultima suta de metri ce nu a reusit în 8 ani de mandat", a declarat Dan-Cezar Ionescu, candidatul PD-L la Primaria Sectorului 2.

"Eu si consilierii locali ai PD-L am fost alesi de cetatenii sectorului 2 pentru a le reprezenta interesele si nu putem fi partasi la actiuni prin care primarul încearca sa îi pacaleasca. Aceleasi tehnici le-a utilizat primarul Ontanu si în 2004, când a promis asfaltari si canalizari care nu au fost realizate nici pâna în ziua de azi", a concluzionat Dan-Cezar Ionescu.

Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local include reactualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru constructia si modernizarea de gradinite si parcuri. "În programul sau figureaza ca mari realizari tocmai gradinitele si parcurile pe care vrea sa le construiasca acum. O alta minciuna, pentru ca nu sunt decât extinderi. Ontanu nu a construit nici macar o singura gradinita noua. Cum sa girezi astfel de minciuni?", a mai spus Dan Cezar Ionescu. În plus, este prevazuta aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru modernizarea video a traficului rutier din sector, o dovada clara ca primarul de sector nu doreste sa colaboreze cu Primaria Generala, care deruleaza deja un proiect de acest tip la nivelul Capitalei.

"Ontanu trateaza sectorul 2 ca pe propria feuda. Propunerea acestui proiect demonstreaza ca urmareste doar câstiguri de imagine si nicidecum solutionarea problemei traficului sau colaborarea cu Primaria Generala în interesul cetatenilor", a concluzionat Dan Cezar Ionescu.

Biroul de presa al
Partidului Democrat Liberal

Niciun comentariu: