sâmbătă, mai 17, 2008

Comunicat de presa - 17 mai 2008

Ref: PD-L Sector 2 îl ajuta pe candidatul-primar al PSD, Nicolae Ontanu, sa înteleaga ca razboiul sau cu bannerele democrat-liberale este pe cât de ilegal, pe atât de ridicol.

Partidul Democrat-Liberal Sector 2 doreste sa vina în întâmpinarea dorintei candidatului-primar Neculai Ontanu de a cunoaste baza legala a amplasarii bannerelor electorale pe stâlpii din sectorul 2. Candidatul-primar Ontanu continua sa dea jos în mod abuziv aceste materiale electorale fara nicio explicatie si fara nicio reclamatie legala fata de PD-L Sector 2. Având în vedere ca domnul Ontanu nu a solicitat oficial un punct de vedere privind baza legala a amplasarii acestor bannere catre PD-L Sector 2, rezumându-se a încerca sa vorbeasca cu stâlpii, PD-L Sector 2 doreste sa îl ajute pe candidatul-primar sa se dezmeticeasca, revelându-i autorizatiile legale pentru aceste bannere. Revelatia în cauza consta în atasarea de fiecare banner a autorizatiei legale de amplasare a respectivului banner. În acest mod, domnul Ontanu nu va mai fi nevoit sa poarte un dialog cu stâlpii care îsi permit sa gazduiasca bannerele PD-L Sector 2, stâlpi care, din pacate pentru primarul-candidat Ontanu, nu pot vorbi si nu îl pot ilumina.

Candidatul-primar Ontanu este scutit în acest fel si de initierea unui dialog civilizat, pe baze legale, cu organizatia Partidului Democrat-Liberal Sector 2. Prin acest gest, PD-L Sector 2 îsi exprima speranta ca domnul candidat-primar Ontanu va catadicsi sa intre în legalitate, chiar si în ultima parte a campaniei electorale, renuntând a-si mai bate joc de lege si de cetatenii sectorului 2.

Biroul de presa
al Partidului Democrat Liberal

Niciun comentariu: