joi, mai 08, 2008

Comunicat de presa - 8 mai 2008

Ref: PD-L Sector 2 a depus plângere penala împotriva vandalismelor patronate de Neculai Ontanu

Partidul Democrat Liberal Sector 2 a depus astazi plângere penala împotriva primarului sectorului 2 Neculai Ontanu si a reprezentantilor administratiei locale care au instigat si dispus distrugerea mai multor bannere ce contineau mesaje electorale ale PD-L. Partidul Democrat Liberal solicita efectuarea de cercetari fata de acesti faptuitori, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor si distrugere.

În zilele de 06.05.2008 si 07.05.2008, din dispozitia primarului Sectorului 2 Neculai Ontanu, lucratorii ADP au distrus mai multe bannere amplasate legal pe stâlpii de sustinere a retelelor electrice, cu avizul societatii LUXTEN LIGHTING CO, de catre SC MAX PROD SRL. Aceasta cu toate ca Legea nr. 67/2004 republicata prevede, la art. 76, ca este permis afisajul electoral si în alte locuri decât cele stabilite de primar, "cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al detinatorilor". Mai mult, faptuitorii nici macar nu au încheiat procese verbale care sa ateste existenta bannerelor si în ce mod ar fi fost ele ilegale, ci au procedat la simple acte de vandalism.

"Este o noua dovada ca primarul Neculai Ontanu nu suporta o competitie electorala civilizata, ramânând fidel metodelor de actiune comuniste. Domnul Ontanu actioneaza în disperare, stiind ca va pierde aceste alegeri. Locuitorii sectorului 2 s-au saturat de actiuni festiviste si populiste si stiu ca sectorul lor merita mai mult", a declarat Dan-Cezar IONESCU, candidatul PD-L la Primaria Sectorului 2.

Biroul de presa
al Partidului Democrat Liberal

Niciun comentariu: