duminică, mai 11, 2008

Dan-Cezar Ionescu: Neculai Ontanu încearca sa bage pumnul în gura cetatenilor din sectorul 2

Primarul Neculai Ontanu continua politica de intimidare fata de adversarii politici si cetatenii sectorului 2, instigând personalul primariei la actiuni ilegale de amendare a persoanelor care au afisat bannere cu mesaje electorale ale Partidului Democrat Liberal.

Angajati ai Primariei sectorului 2 au amendat cu 50 de milioane de lei cetateni din sectorul 2 care au afisat în curte sau la balcoane bannere cu mesaje electorale ale PD-L. Aceasta în ciuda faptului ca Legea nr. 67/2004 republicata prevede, la art. 76, ca este permis afisajul electoral si în alte locuri decât cele stabilite de primar, "cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al detinatorilor".

"Neculai Ontanu aplica în sectorul 2 o politica de tip comunist, în care ilegalitatile sunt practicate chiar de angajatii Primîriei, pentru a intimida cetatenii. În loc sa vina la confruntari electorale deschise despre programe si solutii pentru problemele din sectorul 2, primarul prefera politica "pumnului în gura" pe care a învatat-o când era activist de partid. Îl somez pe Neculai Ontanu sa renunte la aceste actiuni de intimidare si sa vina în fata cetatenilor sectorului 2 pentru ca acestia sa poata compara propunerile noastre", a declarat candidatul PD-L la Primaria sectorului 2, Dan-Cezar Ionescu.

Biroul de presa
al Partidului Democrat Liberal

2 comentarii:

Anonim spunea...

pdl e partid sau conglomerat de ineptii?

The Skater spunea...

Pai hai sa vedem parerea ta