luni, mai 19, 2008

Blatul PNL-PSD a ajuns, în sectorul 2, în faza agresiunii

Organizaţia PNL-sector 2 practică aceeaşi politică electorală ca cea a primarului-candidat al PSD sector 2, Nicolae Onţanu, respectiv vandalizarea afişajului stradal din sectorul 2 al Partidului Democrat Liberal şi agresiunea fizică la adresa democrat-liberalilor.În ziua de 17 mai, în jurul orei 16.30, membrul PD-L Ionuţ Anghel a observat un grup de 3 militanţi PNL care lipeau afişe peste un panou cu candidatul PD-L la primăria sectorului 2 Dan-Cezar Ionescu, amplasat în curtea unui imobil proprietate privată de pe strada Sf. Ştefan.Democrat-liberalul i-a abordat pe membrii PNL rugându-i să nu mai lipească afişe peste panoul PD-L. Membrii PNL au refuzat şi i-au adresat injurii, începând să îl îmbrâncească. Membrul PD-L s-a apărat şi a încercat să-şi îndepărteze agresorii de la PNL.
Pe principiul „Hoţul strigă hoţii!”, bătăuşii de la PNL au pretins că ei sunt victimele, deşi comportamentul lor huliganic a fost evident.
Bătăuşii de la PNL cât şi membrul PD-L agresat s-au deplasat la secţia 8 de Poliţie de pe şoseaua Mihai Bravu pentru declaraţii. Intenţia PNL sector 2 de provocare a unui scandal politic a fost evidentă. Bătăuşul de la PNL şi-a lipit, demonstrativ, un plasture pe obraz, iar la sediul Poliţiei s-au strâns, suspect de repede, între 50 şi 70 de membri ai PNL aduşi cu autocarul, precum şi candidatul PNL la Primăria Sectorului 2.Membrul PD-L agresat a sesizat, în timp ce era în sediul Poliţiei, că anchetatorul care investiga altercaţia a primit un telefon de la ministrul de interne Cristian David, fapt pe care l-a prezentat şi jurnaliştilor. În plus, Intervenţia posibilă a ministrului de Interne, Cristian David, membru al PNL, în ajutorul bătăuşilor din partidul său este imorală şi abuzivă. Bucureştenii trebuie să ştie că PNL, la fel ca partenerul său politic, PSD, implică în campania electorală împotriva PD-L toate instrumentele instituţiilor pe care le conduc.În lipsa proiectelor pentru bucureşteni, PNL şi PSD încearcă, inutil, să blocheze campania civilizată practicată de PD-L, prin agresiuni fizice împotriva democrat-liberalilor şi vandalizarea repetată a afişajului stradal.PD-L sector 2 le garantează bucureştenilor că va continua să ducă o campanie civilizată din respect pentru oameni. Politica bâtei, a înjuriilor şi a abuzului este marca PNL-PSD. Politica PD-L este cea a proiectelor pentru bucureşteni.
Biroul de presă al Partidului Democrat Liberal

Niciun comentariu: