duminică, mai 04, 2008

Organizatia de Tineret a PD-L începe astazi o campanie de mobilizare la vot a tinerilor

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal (OTPD-L) va începe, de astazi, o campanie de mobilizare la vot a tinerilor. Aceasta va avea loc în paralel cu toate campaniile electorale desfasurate cu ocazia alegerilor locale din data de 1 iunie. Sloganul campaniei este "Pune-ti si tu amprenta pe viitorul tau. Voteaza". Campania se deruleaza la nivel national, în toate judetele din tara.
OTPD-L realizeaza campania cu scopul de a atrage cât mai multi reprezentanti ai acestei categorii de vârsta la alegeri, deoarece la ultimele alegeri s-a observat o crestere a absenteismului în rândul tinerilor. OTPD-L doreste sa comunice tinerilor faptul ca doar prin vot îsi pot exprima optiunea politica si, implicit, pot decide referitor la viitorul lor. Acesta a fost motivul pentru care organizatia de tineret a PD-L a ales sloganul "Pune-ti si tu amprenta pe viitorul tau. Voteaza".

Campania va viza, în special, tinerii din mediul urban. Astfel, în orasele mari, în care exista centre universitare puternice, se vor organiza dezbateri având ca tema de discutie importanta votului în contextul politic actual. De asemenea, în marile aglomerari urbane vor fi amplasate corturi în care echipele din staff-ul de campanie vor informa persoanele interesate despre vot si vor împarti materiale promotionale. Campania se va intensifica în perioada 25-30 mai.

OTPD-L este singura formatiune politica de tineret care îsi poate asuma astfel de actiuni civice, fiind interesata de atitudinea tinerilor fata de politica si de realitatea sociala în care acestia traiesc. PD-L s-a creat cea mai puternica organizatie de tineret, capabila sa realizeze astfel de campanii, pentru ca PD-L este partidul cel mai interesat de tineri.

Monica Iacob-Ridzi
Presedinte al OTPD-L

Niciun comentariu: