miercuri, septembrie 30, 2009

Mirajul internelor


Sus si tare, de un tovaras: "Cine are internele, castiga alegerile." "Ai sa mori tu?" ii raspund. Pedeul nu a avut niciodata internele si a castigat ceva scrutinuri. Lumea, in frunte cu PSD, traieste in nostalgia anilor de demult, in care militianul ii lua la sectie pe cei care nu votau cu Partidul, si ce se intampla la sectie numai ei stiau.
Bullshit. Nu am vazut in viata mea politica politist care sa ajute la fraudarea alegerilor. La fel, in doi ani de politica, in care am fost delegat al PD-L-ului in sectia de votare. Si am castigat primele europarlamentare, am castigat si legislativele, si al doilea rand de europarlamentare. Politia si-a facut treaba. Si ministrul de interne n-a fost pedeleu.
Intram intr-o incapacitate de a mai vedea dincolo de sticla televizorului. Ma suna unchiu-meu, care este politist, si spune ca, de asemenea, nu a vazut magarii facute de catre colrgii sai (si nici el nu a facut). Nica il arata cu degetul pe Blaga, Geoana pe Basescu, in conditiile in care li s-a cerut ministru de interne. Boc a luat in apararea sa celebrul parteneriat, pe care PSD se vede ca il nesocoteste, si a procedat conform ceea ce era scris acolo. Basescu a incercat sa gaseasca solutia de compromis, dar au iesit presacii carora nici macar nu le trece prin cap faptul ca metoda de a numi un independent poate fi solutia reala pentru a scapa de aceasta situatie conflictuala. Bunicuta Iliescu iese hotarat ca la Revolutie si debiteaza interpretari aberante ale legilor. Crin vrea tehnocrati. La D-day + 2 (cum ii spune un prieten), ne intoarcem la starea din 2004, subliniata de Theodor Paleologu in "De la Karl Marx la stenograme", anume starea de anormalitate in care jocul minoritatii este decisiv.
Un cunoscut spunea ca "orice ai face si oricat de bune intentii ai avea, tot esti suspectat de cine stie ce ticalosie. Usurinta cu care ti se acorda mobiluri josnice este pur si simplu uluitoare." Spuneti si voi...



3 comentarii:

Anonim spunea...

As vrea sa spuneti ca sa stie toata lumea:la formara acestui guve
rn cine striga sus si tare ca vreu
internele?Concluzia este ca PSD-ul
a intrat in aceasta alianta si la
aceasta guvernare pentru a avea la dispozitie M.A.I. Cunosc bine si
informatile.

Olty spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cheap flights to harare spunea...

A fantastic post, i am really thankful to you. This is very helpful in analyzing the website from user point of view, because the actual analysis is done by the user not us the owner. So, offers Cheap hajj Packages | Cheap umrah Packages.it will keep you updated towards your website performance for a user.