miercuri, aprilie 15, 2009

OSPD-L Bucureşti are o nouă conducere

Marţi, 14 aprilie 2009, studenţii democrat-liberali s-au reunit pentru a participa la Consiliul de Coordonare al Municipiului Bucureşti. Pe ordinea de zi: alegerea Biroului Permanent al Organizaţiei de Studenţi PD-L Bucureşti.
La eveniment a luat parte şi domana senator Anca Daniela Boagiu. În calitate de vicepreşedinte PD-L, doamna Boagiu, a ţinut să le transmită studenţilor PDL-işti un lucru esenţial: încrederea pe care partidul o are în forţa noii generaţii.
Am fost prezent la acest CCMB şi împreună cu ai mei colegi de la OT PD-L Sector 2 i-am susţinut pe studenţii-candidaţi de la Organizaţia de Studenţi, în special pe colega noastră de la sector, Diana Tănase. A candidat pentru funcţia de vicepreşedinte şi a fost aleasă cu 77 de voturi pentru şi 2 împotrivă.
Pe această cale ţin să o felicităm! Felicitări din partea noastră şi pentru Andrei Stănică, noul preşedinte al OSPD-L Bucureşti, care a obţinut 79 de voturi din 79.


3 comentarii:

Andrei Stanica spunea...

Eu va multumesc pentru prezenta Doamnei Senator Anca Boagiu si pentru prezenta in numar mare a tinerilor din sectorul 2.
Salutari Dianei si colegilor din sectorul 2!


Cu drag,
Andrei Stanica

Blaga Ramona spunea...

Ne-am simtit onorati de prezenta colegilor nostri, dar mai ales a d-nei Senator Anca Boagiu, care ne-a impulsionat sa fim "generatorii" proiectelor si investitiilor noastre in viitor.
Cu respect,
Ramona Blaga

Anonim spunea...

multumesc mult Cristi ptr. sustinerea ta si cea a colegilor de la tineret sector 2. A fost o onoare ptr mine si ptr colegii de la OSpd-l sa o avem alaturi de noi pe doamna Anca Boagiu si mai ales , ptr k a sustinut studentii si tinerii de la sectorul 2 in primul rand.Va multumesc ca ati fost alaturi de mine.:D