vineri, august 28, 2009

Udrea: Se încearcă cu orice preţ să mi se găsească ceva penal

"În continuare vor face circ, în continuare vor încerca să găsească cu orice preţ ceva penal.(...) De două luni, tot ministerul, în frunte cu mine, dăm răspunsuri la întrebări, răspundem la tot felul de acuzaţii aberante şi în felul acesta pur şi simplu nu am putut să lucrăm nimic din ceea ce înseamnă munca pentru turismul românesc toată vară. Am decis să trecem la treabă, să ne continuăm activitatea şi să lăsăm comisia să-şi facă circul pentru care s-a înfiinţat", a declarat aceasta.

Udrea a mai spus că Ministerul Turismului a dat dovadă de o transparenţă foarte mare, dar că, după înregistrările apărute, era clar că singurul scop pentru care există această comisie este de a-i găsi ceva penal. "În acel moment nu cred că se mai pune probleme de a-şi imagina cineva că mai există o minimă prezumpţie de bună credinţă a acestei comisii şi câtă vreme au încălcat legea, acţionează abuziv ilegal şi au depăşit mandatul, câtă vreme i-am recuzat şi în scris şi în faţa Biroului Permanent, le-am făcut plângeri penale, consider că nu pot să am un dialog corect cu persoanele care au apărut în acea înregistrare. Sigur, dacă ele vor fi înlocuite, atunci putem vorbi de o comisie care  nu este total compromisă", a precizat aceasta.

Udrea a mai spus că membrii comisiei au făcut scenarii pentru a-i şantaja, ameninţa şi speria pe angajaţii ministerului, pe principiul că de frică omul spune orice, şi că, din această cauză, au aceştia au decis să nu se mai prezinte la audieri.

"Sunt un om politic care a dus o bătălie politică de cinci ani de zile. Este o altă etapă a acestei bătălii. Sigur, este una extrem de vehementă şi din păcate cu efecte negative, grave, chiar asupra turismului, dar asta e. Urmează alegerile pentru preşedinţia României, suntem deja în plină campanie electorală, chiar dacă neoficial. Această bătălie este una de politică de cel mai înalt nivel pentru că şi alegerile sunt cele mai importante, o să o duc şi pe asta cum le-am dus şi pe celelalte", a conchis Udrea. 

Sursa: realitatea.net



Un comentariu:

Anonim spunea...

Toata socitatea este bolnava de ace
ste campanii electorale interminabi
le.Sufera toate sistemele si struct
urile.Valoarea aste inlaturata de
deciziile si relatiile politice.Ame
ricanii au o vorba:necesitatea eate
mama inventiei.Va trebui sa tinem si noi cont deele.Aplicate lozincii
revolutiei franceze ar suna cam asa:LIBERTATE,NECESITATE,FRATERNI
TATE.Legea suprema sa fie trinitat
ea din tarile superdezvoltate:
PERMIS,INTERZIS,OBLIGATOR.