luni, august 31, 2009

Am reuşit împreună! Aleea "Michael Jackson" a fost inaugurată

În urmă cu aproximativ 2 luni cei de la Pro FM au considerat că Michael Jackson merită să aibe o alee în Bucureşti. Astfel a luat naştere campania “Michael`s Way” în care fanii megastarului trebuiau să semneze o petiţie în acest sens. S-au strâns circa 19000 de semnături, iar petiţia a ajuns pe biroul primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta a fost de acord cu denumirea unei alei din Herăstrău după numele regelui muzicii pop.

Aleea "Michael Jackson", numită astfel în memoria regretatului artist, a fost inaugurată acum două zile în parcul Herăstrău.

O placă comemorativă a fost dezvelită pentru a inaugura aleea din parcul bucureştean, într-o ceremonie organizată la intrarea Arcul de Triumf.

Încă de la început, OT PD-L Sector 2 s-a alaturat iniţiativei marca Pro FM şi a promovat campania pentru strângerea de semnături pe unul dintre grupurile de discuţii, afişând un banner cu regele pop. În urma unor statistici, aproximativ 900 (cca. 5%) dintre simpatizanţii noştri au ajuns de pe grup pe site-ul Pro Fm şi au semnat petiţia.

Mulţumim celor care au semnat.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari!!!!