joi, iunie 12, 2008

Scrisoare deschisa adresata lui Marian Vanghelie de catre Sebastian Bodu



Stimate domnule primar al sectorului 5, Marian Vanghelie


V-ati declarat în mod public în cadrul unei emisiuni televizate în data de 11.06 a.c. "un barbat adevarat". E timpul sa practicati ceea ce predicati! Va somez, asa cum am mai facut-o si în alte rânduri, sa demonstrati acest lucru!
Considerati acest mesaj drept o manusa aruncata în obraz, gestul de provocare la lupta al vechilor cavaleri, gest pe care niciun "barbat adevarat", conform unui vechi cod al onoarei, nu-l poate ignora daca doreste sa-si pastreze integritatea morala.

Barbatii adevarati ai politicii nu se tem de confruntarile publice, nu concep sa fie învinsi prin neprezentare si, mai ales, nu se tem sa dea ochii cu adversarii politici oricât de incomozi ar fi acestia.

Va ofer ocazia de a va salva onoarea de om politic si de "barbat adevarat", chiar si în al 12-lea ceas al acestei campanii, si va las sa va alegeti termenii în care doriti sa ne prezentam în fata electoratului. Voi veni negresit la orice emisiune televizata, post sau canal de stiri pe care le veti alege în acest scop!

Demonstrati-le alegatorilor ca nu sunteti un pistol cu gloante oarbe ci acel "barbat adevarat" "care este". Sunteti dator cu acest gest cel putin fata de cei care v-au oferit deja doua mandate si opt ani de primarie.

Sebastian BODU

Niciun comentariu: