marți, iunie 10, 2008

Declaratie de presa Vasile Blaga - 10 iunie 2008

Am vazut mai devreme pe ecranele televizoarelor un candidat teatral, care încearca sa-si ascunda disperarea. Numele lui este Sorin Oprescu. Cel care cere bucurestenilor votul duminica viitoare în numele unei pretinse independente politice. Sirul de minciuni spuse de dl. Oprescu nu se mai sfârseste. Dl. Oprescu a intrat în aceasta campanie prin frauda si minciuna.


- Dl. Oprescu a falsificat semnaturi pentru a candida. S-a dovedit ulterior ca au semnat pâna si bebelusii, probabil cei nascuti la Spitalul Municipal în luna aprilie. Deci: Minciuna!
- Dl. Oprescu s-a prezentat drept candidat independent si abia acum toata lumea vede ca Iliescu si întreg PSD-ul este în jurul lui. Deci: Minciuna!
- Dl. Oprescu construieste o autostrada zburatoare în 2 ani de zile, stiind ca acest proiect este o aberatie. Deci: Minciuna!
- Dl. Oprescu, baiat din Primaverii, ne spune ca s-a nascut si a trait la periferie. Deci: Minciuna!
- Dl. Oprescu pretinde ca eu am trimis, ca prefect de Bihor, telegrame de felicitare minerilor. Eu nici macar nu eram prefect si pregateam, cu colegii mei, ruperea de Iliescu. Deci: MINCIUNA!
- Dl. Oprescu va spune ca e un administrator cu experienta. Ca director, a început refacerea Spitalului Municipal cu 3 miliarde de lei si a ajuns la 377 de miliarde. Înca o data, minciuna.
Mai nou, dl. Oprescu ma acuza, fara nici un fel de dovezi, ca m-as fi întâlnit si negociat cu dl. Mitrea, cel care îl sustine direct în acest tur doi de scrutin.

Falsul si minciuna fac parte din viata domnului Oprescu. Oprescu este proiectul lui Iliescu si al PSD de a însela bucurestenii si a confisca Bucurestiul. În 1990 dl. Iliescu a adus minerii. Pentru ca nu mai pot pune mâna pe Bucuresti prin violenta, în 2008 aduc o marioneta, un cal troian care reprezinta PSD.

O spun foarte clar: Nu m-am întâlnit cu dl. Mitrea si nu am ce negocia cu nimeni pentru turul al doilea. Am intrat în al doilea tur de scrutin cu dl. Oprescu si ar fi absurd sa negociez ceva cu dânsul sau cu partidul care îl sustine: PSD.

Îi cer domnului Oprescu sa aduca orice dovada sau martor ca m-as fi întâlnit macar cu dl. Mitrea.

PD-L, partidul care ma sustine în al doilea tur de scrutin si PSD, partidul care îl sustine pe Oprescu, se afla într-o confruntare electorala decisiva la Bucuresti, deci nu avem ce negocia.

Dl. Oprescu este disperat ca nu îsi mai poate sustine credibil marea sa independenta si inventeaza întâlniri de taina. Îl rog pe dl. Oprescu, candidatul PSD pentru Bucuresti, macar în ultima saptamâna de campanie, sa vina si cu altceva decât autostrazi zburatoare si baloane de sapun. Bucurestenii au înteles ca el este candidatul sustinut de PSD si de Iliescu. I-a explodat minciuna în fata. Aici nu mai are nimeni nici o îndoiala. În calitate de candidat al PSD dl. Oprescu ar trebui sa explice oamenilor ce va face daca va fi primar în urmatorii 4 ani. A avut ocazia sa faca asta timp de 5 saptamâni si a ratat ocazia. Îl avertizez pe dl. Oprescu ca oamenii vor vota duminica pentru proiectele cele mai realiste si pentru candidatul cel mai credibil, NU pentru minciuna si impostura.

Bucurestiul are nevoie de adevar, de solutii si de oameni pusi pe treaba.

Vasile Blaga
Candidatul PD-L la Primaria Bucuresti

Niciun comentariu: