duminică, iunie 15, 2008

Piedone ne invadeaza contul de mail cu spam-uri


Candidatul PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a trecut la lucruri mai serioase si mai murdare preluate de la Marian Vanghelie. Ma refer desigur la acele spam-uri primite zilnic pe conturile de posta electronica in care ne indeamna sa il votam. Cei care s-au ocupat de aceste spam-uri au omis faptul ca doar locuitorii Sectorului 4 il pot sustine prin vot pe Piedone si astfel aceste spam-uri ajung si la cei care stau in alte sectoare, eventual in provincie. Dupa modelul pornit de Vanghelie cu ceva timp in urma, acest Piedone spera sa castige duminica prin aceste spam-uri in care se considera apropiat de oameni... poate chiar de aici pleaca initiativa strategilor PC. Mail-ul este trimis de catre Piedone <cedwgt@interlan.ro>.




"
Stimati cetateni,
Mai aveti de facut un singur pas pentru ca Primaria Sectorului 4 sa fie cu adevarat a dumneavoastra.
Alegerile din 15 iunie sunt cheia pentru a da afara din Primarie indiferenta, incompetenta, coruptia si lipsa de respect pentru cetatean.
Schimbarea trebuie provocata prin vot!
Birocratia din primarie, usile inchise, lipsa de reactie la nevoile dumneavoastra trebuie sanctionate.
Si numai dumneavoastra o puteti face.
Acum pot spune cu certitudine ca ma cunoasteti suficient de bine cat sa stiti ca ma defineste apropierea de oameni.
Vreau sa aveti siguranta ca ceea ce spun nu sunt vorbe in vant:
Primaria Sectorului 4 va fi a dumneavoastra, asa cum ar fi trebuit sa fie dintotdeauna - un serviciu public la care sa apelati ori de cate ori aveti nevoie.
Cu consideratie,
Cristian Popescu Piedone"
CRISTIAN IONUŢ BÎRDAC

Sursa: http://cristian-birdac.weblog.ro


2 comentarii:

Anonim spunea...

Cristian, un CV mi-ar face deosebita placere sa il vad postat pe sit! Banuiesc, esti cel care ai facut acest blog. Nu imi place faptul ca ti-ai afisat poza (probabil sa te stim de acum inainte) si ca si postat in dreapta alt blog de-al tau. Daca tu cauti sa te promovezi pe tine, ci nu pe CINE trebuie pe acest blog, mai bine iesi din OTPDL.

Anonim spunea...

Si mie mi-ar face deosebita placere sa te si prezinti inainte...