joi, iunie 12, 2008

Declaratie de presa - Liviu Negoita


Nici în ultima zi de campanie a celei de a treia candidaturi, Sorin Oprescu nu a prezentat un singur proiect pentru binele Bucurestiului. În schimb, si în ultima zi a campaniei, Sorin Oprescu continua sa împroaste cu minciuni. Asta aduce Oprescu în dar bucurestenilor: o droaie de minciuni. Asa l-a învatat Ion Iliescu, patronul lui Oprescu si marele dusman al Bucurestiului.

Sorin Oprescu este ultimul om care are dreptul sa vorbeasca de gasti de partid si de mafii care îsi bat joc de Bucuresti. Stim cu totii de unde vine Oprescu. Din PSD, partidul pe care românii l-au etichetat deja: partidul coruptilor. Oprescu este un biet instrument prin care Iliescu, Nastase, Mitrea, Vanghelie, Miki Spaga si alte personaje care au facut rau românilor vor sa revina în prim-plan si sa confiste Capitala.

Ce a facut partidul lui Oprescu si Iliescu pentru Bucuresti? Bilantul e rusinos. Iliescu a adus minerii în Bucuresti si le-a multumit pentru spiritul civic. Asta întelege PSD prin spiritul civic.

Între 2001 si 2004 partidul lui Oprescu a blocat administrarea Bucurestiului prin consilierii generali si a mâncat astfel patru ani din viata bucurestenilor. Partidul doctorului Oprescu si-a batut joc de sistemul de sanatate din România umilind pensionari si oameni care aveau nevoie de ajutor. Partidul profesorului Oprescu a facut praf sistemul de educatie. Partidul marelui binefacator al saracilor, Oprescu, a devalizat sistemul bancar, a încetinit dezvoltarea economica a tarii si a înmultit dramatic numarul saracilor.

Candidatul Oprescu a mai dat de doua ori examen în fata bucurestenilor. Ca si acum, candidatul Oprescu s-a prezentat cu vorbe goale si nici o solutie. Iar bucurestenii l-au respins. Dupa doua rateuri, pâna si un student mediocru vine mai bine pregatit. Sau spune cinstit ca nu se pricepe.

Eu, Liviu Negoita, am aratat ce vrea si ce poate partidul meu, PD-L, la Bucuresti. Noi vorbim mai putin si facem mai mult. Am început sa schimbam Bucurestiul. Si tot noi vom face, cu ajutorul dumneavoastra, un Bucuresti de care sa fiti mândri. Nu suntem perfecti, dar stim ca nu v-am înselat niciodata. PD-L este partidul modernizarii României iar Vasile Blaga va fi primarul care va consolida modernizarea Bucurestiului.

Voturile si încrederea pe care i le veti acorda lui Vasile Blaga vor fi respectate. Vasile Blaga e un gospodar serios care se tine de cuvânt. Votând pentru Blaga, votati împotriva imposturii si puneti orasul pe mâini bune!

Liviu Negoita
Vicepresedinte PD-L, primarul sectorului 3-Bucuresti

Niciun comentariu: