joi, octombrie 15, 2009

Boc: PDL a transmis altă variantă de premier

Liderul PDL, premierul în exerciţiu Emil Boc a susţinut, joi seara, că democrat-liberalii i-au transmis preşedintelui Traian Băsescu o propunere pentru postul de prim-ministru care nu a fost însă acceptată de şeful statului şi a evitat să precizeze dacă propunerea PDL a fost Monica Macovei.

"Ne-am consultat dimineaţa la partid, am transmis o propunere politică, dar care nu a fost acceptată de preşedinte", a spus Boc, la Realitatea TV.

Întrebat dacă propunerea PDL a fost Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, Boc a evitat să răspundă, arătând că nu poate nici să confirme, nici să infirme această variantă.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, joi, la Antena 3, că propunerea vizându-l pe Croitoru a fost a preşedintelui Băsescu şi a refuzat să precizeze care este propunerea pe care democrat-liberalii au transmis-o joi dimineaţă la Cotroceni.

"A fost o decizie între liderii partidului, până nu avem o discuţie în interiorul structurii instituţionale a partidului ... nu pot să vă spun", a spus el.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pentru funcţia de premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

3 comentarii:

Tron Legacy Sam Leather Jacket spunea...

I am very happy to keep track the thing that I used to do. many thanks for sharing. impressive page indeed.

Replica Jackets spunea...

I like your working on this web, thanks for update posting i get required information from this website.

Logo Design Packages spunea...

Thank you for creating this website so easy to find info. good stuff! Online Logo Design It is truly a great and helpful piece of info. I am happy that you just shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing. Create a Logo | Logo Design