miercuri, martie 31, 2010

Comunicat de presă


OTPD-L sector 2 în Joia Mare

Joi, 1 aprilie 2010, membrii Organizaţiei de Tineret a PD-L sector 2 vor vizita familiile defavorizate din sectorul 2 . Ei vor oferi alimente pentru pregătirea mesei de Paşte. Astfel, tinerii vor merge din casă în casă şi vor păşi pragul locuitorilor sectorului 2 pentru a dărui puţină bucurie în Saptămâna Mare.
Toţi cei care vor să se alăture acestei acţiuni sunt aşteptaţi joi la orele 16 la sediul PD-L de pe Calea Moşilor, nr 243, lângă Banc Post.


Ana-Maria Roman

43 de comentarii:

Anonim spunea...

Bravo! Foarte buna initiativa,si in Buftea s-a organizat ceva asemanator.Mult succes!!!

Anonim spunea...

Felicitari!
Sper ca aceste actiuni sa continue.

Ana Roman spunea...

Multumim frumos!

Anonim spunea...

Tinem legatura...cine stie pe viitor putem organiza o actiune frumoasa impreuna .Aceste este site-ul nostru http://www.ot.pdlbuftea.net/

Mult succes!!

Anonim spunea...

Partidul Poporului-Dr. Constantin Cojocaru (platforma, statut, obiective)-G.I.R. Platforma politica de actiune a Grupului Independentilor Romani(G.I.R.)
Adresa web: http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=424
Index de lucrari : http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=236
Proiect Dr. Constantin Cojocaru Situatia reala, documentare, expuneri, program-proiect, doctrina, organizare, desfasurare : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=223
Varianta COJOCARU,site autor : http://www.variantacojocaru.ro/

1.1. A fost aprobat ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI. Prin acest ACT CONSTITUTIV, Constantin Cojocaru a fost imputernicit sa indeplineasca toate actele si formalitatile cerute de lege pentru inregistrarea PARTIDULUI POPORULUI la Tribunalul Bucuresti.

Retinem, deci, ca PARTIDUL POPORULUI a fost CREAT, pe 3 iulie 2010, de catre cei 48 reprezentanti ai celor un milion de sustinatori ai LEGII COJOCARU, cu 20 de zile INAINTE ca Dan Diaconescu sa incerce sa devina proprietarul acestei creatii, la care el NU A LUAT PARTE, prin cererea depusa la OSIM.

Dan Diaconescu si Tudor Barbu au avut cunostinta de ACTUL CONSTITUTIV al PARTIDULUI POPORULUI, inca din data da 5 si, respecriv, 6 iulie, cund actul a fost prezentat in emisiunile celor doi. Prin aceste prezentari, milioane de romani au afla si stiu ca PARTIDUL POPORULUI a fost creat cu mult inainte de incercarea lui Dan Diaconescu de a-si insusi denumirea de PARTIDUL POPORULUI.

1.2. Prin a doua hatarare, adunarea generala din 3 iulie, 2010, l-a imputernicit pe Constantin Cojocaru sa indeplineasca toate actele si formalitatile cerute de lege pentru recuperarea celor un milion de semnaturi de la OTV, inclusiv actiuni in instantele civile si penale.

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Anonim spunea...

paștele mamii voastre de cretini

Anonim spunea...

idiotii dracului de mafioti

alin spunea...

daca era un blog serios unele comentarii de aici n-ar fi existat, asa ca sunteti praf....chiar ma speriasem cand am vazut ca exista blog al partidului, vai de mama voastra, scuzati expresia:))

Anonim spunea...

Salut! Ai cateva minute libere pe zi? si vrei sa faci ceva bani pe net? fa-ti un cont GRATUIT pe NeoBux si esti platit pentru a vizualiza reclame (Paid to click). Castigi 0,01$ pe click si 0,005$ pe click-urile date de cei inscrisi dupa tine. Plata minima este la 2$ si se face INSTANT! prin PayPal sau AlertPay .Nu sunt sume fabuloase dar... mic cu mic se face mare. Eu am scos deja cativa dolari.

Poti incepe si tu folosind acest link invitatie : http://www.neobux.com/?r=cinevadin92

photography spunea...

nice blog

www.piyooh.com

Sfarma-Piatra spunea...

Baga-mi-as pula in gura voastra de teroristi criminali !!!
Si sa va fut chiorul in gura !!!
Futu-va in mortii mamii voastre cu partidul vostru cu tot !!!
MUIEEEEEE !!!!

Earnest spunea...

Eu nu va injur ca cei dinaintea mea.Va intreb doar, pe voi, tinerii acestui partid:
1. Stiti doctrinele social-democratica, liberala si populara?
2. Credeti ca partuidul vostru portocaliu are de a face cu aceste doctrine?
3.Va place cum traiesc majoritatea tinerilor din aceasta tara?
4. Credeti ca ajutorul de Pasti sau pomenile din campanie ii fac pe oameni sa traiasca mai bine?
5.Ce solutii aveti pentru aceasta tara in afara aceleia de a o saraci, de a umili poporul si de a desfiinta fiinta nationala?
6. Va doresc sa traiti, dupa ce Zeus nu va mai fi Presedinte, in Iadul pe care l-ati construit in aceasta tara si ma rog pentru voi ca Dumnezeu sa va ierte, pentru ca sunteti tineri, usor de manipulat si nu stiti ce satanisti si tradatori de tara sustineti!
Earnest

Anonim spunea...

cool blog motherboared

Anonim spunea...

Pate intr-o zi va veti reveni cu totii si poate ca in acea zi veti realiza ca noi poporul suntei cei pe care trebuie sa ii reprezentati, ca interesele noatre sunt cele pentru care trebuie sa luptati chiar daca interesele noastre ar putea fi impotriva voastra ca si indivizi iar apartenenta pol;itica in ochii nostrii, a marii majoritati a populatiei, este irelevanta. Suntem oameni si vrem sa fim condusi, avem nevoie de asta! Dar cand cu vorba buna nimeni nu pare sa ia in seama este posibil ca in curand sa realizati ca tot tinerii sunt cei care au "redus" comunismul si tot tinerii sunt "prietenii" vostri. Totul tine de vointa si de elementul declansator.
In rest, succes in ceea ce faceti!
Cu stima,
Un tanar

Anonim spunea...

huaaaa! RUSINE! Ne-ati vandut tara!

Anonim spunea...

TREI CUVINTE : GARDA MERGE INAINTE

Anonim spunea...

Ete cacat portocaliu

Diary of News spunea...

why dont you add google translator so that we can get a glimpse of what you have written.

Pacman spunea...

Dintr-un punct de vedere audio, tonuri de aceeasi ca toata lumea a crescut pentru a iubi cu originalul doamna Pacman au fost re-creat, astfel încât cei care se bucura de doamna Pacman on-simt ca si cum acestea sunt scufundate în aceeasi lume în care ar fi fost cufundat într-daca ar fi fost juca o versiune de joc arcade.

Pacman spunea...

Jocul Antipacman este contrar Pacman. Tu controlezi fantome patrari si de obiectivul dvs. este de a prinde Pacman înainte de el manânca toate punctele. Spre deosebire de jocul original, Pacman, aici o fantoma moare pentru totdeauna daca este mâncat de Pacman, sa fie atât de sigur ca pentru a avea grija de fantome în timp ce acestea sunt albastre.

Anonim spunea...

Aloooooooo ! Mai traiti ! Mai este putin si se implinesc 2 ani de la ultima postare. Publicati din doi in doi ani ? Este un proverb romanesc" cum e turcu si pistolu"...sper ca ati inteles.

Movie leather jacket spunea...

I am very happy to keep track the thing that I used to do. many thanks for sharing. impressive page indeed.

Replica Jackets spunea...

I like your working on this web, thanks for update posting i get required information from this website.

trafic automat spunea...

cate comunicate..si commenturi bun blogul;)

Luz Rasteirinhas spunea...

Muito bom o Blog!

Parabéns!

Comente nosso Blog:

http://luzrasteirinhas.blogspot.com/

Siga nosso Twitter:

https://twitter.com/#!/LuzRasteirinhas

Curta nosso Facebook:

http://www.facebook.com/pages/LUZ-Rasteirinhas/319289281444231

Sempre retribuirei!

mjshdiif spunea...

nd tugged at her sleeve: "stay with your mother your aunt and sister to the room to sit, I'll go kill a chicken, to help you swallow."Heard, it seems like what Fang, startling look at the way the daughter nodded, also washed her Christian Louboutin Outletwinking: "Xiaoyan Feng wing you to help, so look at his rare formal wear, while what the stain on the toss You have to Mai Tai him father. "This can only be felt with the

a pair put away a dollar a week. It's worth it girls. It is really worth it!" she explained.Far-fetched advice or not, Jason Statham's girlfriend is thankful for all her blessings her recent rise to fame has brought to her.Christian louboutin Women's Pumps "I am very lucky in my life so I don't wish for anything I don't have, and I actually manage to get around just fine," the 5'9 vixen added.Fashion filled the aisles, fueled the

not one Tiffany touched on). However, from an industry standpoint, why should YSL be prevented from marketing a monochrome red shoe as part of its monochrome footwear collection? But perhaps, this is where the unexplored confusion test may rescue YSL and this type of usage?In news that will shock most Sabres fans, the Wall Street Journal is reporting that former Sabres owner Tom Golisano is prepar

rohibiting the trademark of functional product features encourages competition by keeping producers from controlling a useful product feature. The Court in Qualitex explained that if functional product features were trademarked, Christian louboutin Women's Sandalsthan competitors would be put at a significant non-reputational disadvantage.The theory of aesthetic functionality states that consumers desire a specific feature that is

Anonim spunea...

Press release is my favourite article submission sites.

Exam Questions
Exam Dumps
Test Questions

Anonim spunea...

http://mirceahalaciugaesq.blogspot.de/

mohammad matar spunea...

http://mohammad-matar.blogspot.com/

visited me

ADI spunea...

http://bancuri.duv.ro

Punctul Tau spunea...

Interesant...
Daca doriti un schimb de linkuri am un blog care trateaza aceleasi idei.... Punctul Tau (contact pe mail punctultau@yahoo.com )
Am trafic aproximativ de 200 vizitatori/zi. Multumesc!

Jocuri la aparate spunea...

Jocuri ca la aparate (pacanele) direct pe calculatorul tau.
toate jocurile sunt gratis.

Happy New Year 2013 spunea...

Very Great Blog...

Vuguru spunea...

Great Blogger.....

Madhubala spunea...

Nice Blogger

Politan Prod 97 SRL spunea...

ar fi bine sa schimbati politica sa nu mai fie nevoie de asemenea actiuni
E rusinos ca insecolul acesta ne bucuram ca cei care ne-au furat si ne-au lasat fara serviciu si deci fara o bucata de paine acum vin sa ofere pomana ca sa para crestini(pote spera si la iertarea pacatelor) ar trebuii sa le fie rusine
Fose septice



Pt bazine si rezervoare:
Bazine - Rezervoare

Cheap flights to harare spunea...

This is the most important thing. Also, you write wonderfully. You have your own unique style. Would expect new posts from you yet.This is a wonderful post. I enjoyed the information lot. well basically im a travel agent and we Cheap hajj Packages | Cheap umrah Packages. I have bookmark this page and after work I read interesting things to update myself and to refresh my mind. Thanks for sharing this important information.

Politan Prod 97 SRL spunea...

Fose septice
Bazine –
Rezervoare

Ghivece

Unknown spunea...

lovely

riscillalauryn91@gmail.com spunea...

Tommy Milner Jacket varsity style is all set to mark you as the trendiest guy. Must have this striking apparel at such good price!

riscillalauryn91@gmail.com spunea...

Thanks for sharing us yours precious time to create this post, its so informative and the content make post more interesting. really appreciated. Jackie Welles Jacket